Crovcia Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Cześć wszystkim :) Mam pewną sprawę otóż, jako że jeżdzimy sobie i przyszedł nam do głowy żeby sobie wszyscy kupić bluzy z napisem i nadrukiem ( naszym logiem) obiecałem że się tym zajmę.. a więc problem polega na tym.. niewiem kompletnie jak się za to zabraći z jakiego sklepu (serwisu (?) skorzystać ... chcielibyśmy czarne bluzy z tyłu nasze logo (koleś na moto :D) i pod tym podpis enduro xxx czy ktoś już może projektował takie bluzy i wie gdzie można sobie coś takiego skombinować itp?bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jeżeli to jednokolorowe logo i mało szczegółowe to można zrobić tzw FLEXem. Czyli z folii naprasowanej na tkaninę. Ale wzór musi być w krzywych/wektorach bo inaczej policzą sobie za przygotowanie. Cena pojedynczego nadruku jest dość tania ale przygotowanie już gorzej. 1h pracy grafika 100zł? coś w tym rodzaju.Na allegro zaczynają się pojawiać oferty z przygotowaniem w cenie więc poszukaj tam.Ten typ nadruku potrafi odchodzić niestety. Sito druk - odpada. DTG - praktycznie każdy wzór nawet z jpg .. ograniczenia to rozmiar i nie wychodzą super kolory. Nadruk wygląda jak wyblakły. Również na allegro szukaj. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 głownie chodzi o to czarna bluza i w tym koleś na moto (biały) i napis pod tym na biało Enduro costam cos tam coś typu : http://allegro.pl/enduro-krzeszowice-bluza-z-kapturem-i4736952121.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 folia flex według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Też za czymś takim się rozglądałem znalazłem firmę www.majus.net. Korespondowałem z kimś z obsługi, projekt przygotuj sobie najlepiej sam, musi być zapisany w formacie wektorowym czyli np. EPS. Nie stosuj też za dużo krzywych bo to może Ci trochę wywindować cenę. Jeśli masz logo w jpg/bmp/png czy innym niewektorowym formacie, możesz skorzystać z narzędzia do trasowania (np. Adobe Illustrator). Robią nadruki Flex więc to to o czym mówicie. No i jeśli masz już swój gotowy projekt, możesz go wysłać to tu to tam i wybrać firmę której oferta Ci odpowiada.Daj znać jak wyszło bo jeszcze się nie zabrałem za projekt nawet - brak czasu :S Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiusz Marek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Patrz na daty postów. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez _Monter_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi