Skocz do zawartości

Bluzy z nadrukiem!

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim :)

Mam pewną sprawę otóż, jako że jeżdzimy sobie i przyszedł nam do głowy żeby sobie wszyscy kupić bluzy z napisem i nadrukiem ( naszym logiem) obiecałem że się tym zajmę.. a więc problem polega na tym.. niewiem kompletnie jak się za to zabraći z jakiego sklepu (serwisu (?) skorzystać ... chcielibyśmy czarne bluzy z tyłu nasze logo (koleś na moto :D) i pod tym podpis enduro xxx

czy ktoś już może projektował takie bluzy i wie gdzie można sobie coś takiego skombinować itp?

bardzo proszę o pomoc.

Jeżeli to jednokolorowe logo i mało szczegółowe to można zrobić tzw FLEXem. Czyli z folii naprasowanej na tkaninę. Ale wzór musi być w krzywych/wektorach bo inaczej policzą sobie za przygotowanie. Cena pojedynczego nadruku jest dość tania ale przygotowanie już gorzej. 1h pracy grafika 100zł? coś w tym rodzaju.

Na allegro zaczynają się pojawiać oferty z przygotowaniem w cenie więc poszukaj tam.

Ten typ nadruku potrafi odchodzić niestety.

Sito druk - odpada.

DTG - praktycznie każdy wzór nawet z jpg .. ograniczenia to rozmiar i nie wychodzą super kolory. Nadruk wygląda jak wyblakły. Również na allegro szukaj.

Pzdr

Też za czymś takim się rozglądałem znalazłem firmę www.majus.net. Korespondowałem z kimś z obsługi, projekt przygotuj sobie najlepiej sam, musi być zapisany w formacie wektorowym czyli np. EPS. Nie stosuj też za dużo krzywych bo to może Ci trochę wywindować cenę. Jeśli masz logo w jpg/bmp/png czy innym niewektorowym formacie, możesz skorzystać z narzędzia do trasowania (np. Adobe Illustrator).

Robią nadruki Flex więc to to o czym mówicie.

No i jeśli masz już swój gotowy projekt, możesz go wysłać to tu to tam i wybrać firmę której oferta Ci odpowiada.

Daj znać jak wyszło bo jeszcze się nie zabrałem za projekt nawet - brak czasu :S

Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle.

• 1 rok później...