docent69 Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Witam!Dnia 18.12.2014 (czwartek) skradziono motocykl marki Honda z parkingu pod termami maltańskimi (parking od strony ulicy warszawskiej). Kradzieży dokonano między godziną 19:55 a godziną 20:55.Marka: Honda CBR 600 FS kolor czerwony z czarnymi malowaniamiRok produkcji: 2002Każda informacja może być cenna np. że motor stał jeszcze o godz. 20:20 itp.Proszę was o pomoc, liczę do końca na ludzką dobroć.W razie jakichkolwiek informacji proszę o kontakt pod numerem telefonu 664 929 491 ! Jeśli umiecie mi podpowiedzieć gdzie mogę go szukać, w które drzwi pukać, proszę o pomoc ! Oczywiście sprawa zgłoszona na policję, ale wiem, że warto szukać na własną rękę ! Zbyt ciężko pracowałem na swoje marzenie, żeby tak łatwo odpuścić !!Pozdrawiam motomaniaków i życzę złodziejowi śmierci !Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts