maciejka69 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam,co sugerujecie do dłuższych i krótszych wypadów jednoosobowych. Ma być uniwersalne na asfalt i na szutry + lekki teren. Ma być bezawaryjne, wygodne i ekonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Transalp lepszy w terenie, bardziej "gumowy", mniej ekonomiczny (spalanie), za to całkowicie niezawodny.V-strom lepszy na asfalcie, sztywniejszy, mniej pali, mniej mi leżał (nie miałem, tylko trochę jeździłem), bardziej "ścigaczowy".Z kawą nie mam żadnego doświadczenia. Ponieważ mocno choruję na ""Hądy" brałbym trampka (miałem i był to mój najlepszy motocykl). Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi