MW wilu Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Oława tel. 604991585Szczegóły i fotki na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MW wilu Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Sorki link nie chciał mi się tu "wkleić" Ale na allegro jest chyba 5 Tenerek z 2012 a moja ma to samo zdjęcię główne, które tu wkleiłem -myślę że nie będzie problemów ze znalezieniem. Dolnośląskie / Oława / 39900,00 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbi4 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Może napisz coś więcej o moto,czy były jakieś "przygody",w jakim stanie są opony , w co ewntualnie trzeba zainwestować.Moto na zdjęciach prezentuje się okazale,no ale zdjęcia to tylko zdjęcia.Z racji odległości,niestety mieszkam nad Bałtykiem, wolałbym najpierw dowiedzieć sie od Ciebie coś więcej tutaj na forum, zanim wyruszę na oględziny.Nie ukrywam że Tenerką jestem od jakiegoś czasu zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MW wilu Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Panowie o Moto dbałem lepiej niż o puszkę i stoi w ciepłym garażu... Nie będę tu pisał opowiadań. Zainteresowanych zapraszam do rozmowy telefonicznej i odpowiem na wszystkie pytanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbi4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Spoko w sobotę mam dzień wolny więc będziemy rozmawiać na spokojnie,o ile Ty będziesz dostępny pod fonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MW wilu Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Motocykl sprzedany ! Edytowane 23 Grudnia 2014 przez MW wilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi