rafi001 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam panowie nie ma problemu ja jestem wolny od 27.06 do 31 08 do kogos sie dostosujemy bo bym lecial z plecaczkiem.Jazda typowo turystyczna bez parcia na szklo moga byc kwatery jak to pisal piter 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy63 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 WitajciePlanuję mniej więcej taką trasę w przyszłe wakacje: Polska - Rumunia (Transalpina, Transforgaska) - Serbia - Bośnia i Hercegowina - Dubrovnik - Split - Polska. Trasa liczy ok 4000 km. Jeżdżę raczej spokojnie ciesząc się każdym przejechanym kilometrem. Podróżuje z dziewczynąPlanowany termin - lipiec, sierpień 2015 (temat wciąż otwarty do ustalenia) Miałby ktoś ochotę się dołączyć : ) ? My mamy przetrenowane jazdy z namiotem i śpiworami, ale w sumie z 14 dni wyprawy po Chorwacji przydały się na 4 noce, wiec jak się od razu nie założy spania wyłącznie w namiotach, to wrodzone wygodnictwo sprawia, że się je tylko niepotrzebnie wozi :) .OK, więc jesteśmy wstępnie zainteresowani i odezwę się do Ciebie jakoś w marcu, bo wtedy zacznę poważnie się przygotowywać (teraz mam sporo innych spraw na głowie). Jedno co teraz jest pewne to termin między 27 czerwca a 12 lipca, bo wtedy moja Pani ma urlop.Jest nas dwoje i jedno Varadero :) Pozdrawiam Witam panowie nie ma problemu ja jestem wolny od 27.06 do 31 08 do kogos sie dostosujemy bo bym lecial z plecaczkiem.Jazda typowo turystyczna bez parcia na szklo moga byc kwatery jak to pisal piter 1600 WitajciePlanuję mniej więcej taką trasę w przyszłe wakacje: Polska - Rumunia (Transalpina, Transforgaska) - Serbia - Bośnia i Hercegowina - Dubrovnik - Split - Polska. Trasa liczy ok 4000 km. Jeżdżę raczej spokojnie ciesząc się każdym przejechanym kilometrem. Podróżuje z dziewczynąPlanowany termin - lipiec, sierpień 2015 (temat wciąż otwarty do ustalenia) Miałby ktoś ochotę się dołączyć : ) ?My mamy przetrenowane jazdy z namiotem i śpiworami, ale w sumie z 14 dni wyprawy po Chorwacji przydały się na 4 noce, wiec jak się od razu nie założy spania wyłącznie w namiotach, to wrodzone wygodnictwo sprawia, że się je tylko niepotrzebnie wozi :) .OK, więc jesteśmy wstępnie zainteresowani i odezwę się do Ciebie jakoś w marcu, bo wtedy zacznę poważnie się przygotowywać (teraz mam sporo innych spraw na głowie). Jedno co teraz jest pewne to termin między 27 czerwca a 12 lipca, bo wtedy moja Pani ma urlop.Jest nas dwoje i jedno Varadero :) PozdrawiamWitam panowie nie ma problemu ja jestem wolny od 27.06 do 31 08 do kogos sie dostosujemy bo bym lecial z plecaczkiem.Jazda typowo turystyczna bez parcia na szklo moga byc kwatery jak to pisal piter 1600 Czesc! Ja wybieram sie w czerwcu podobna trasa-Bosnia- Czarnogora-wzdluz wybrzeza do Puli i do Krakow . Nastawiam sie raczej na jazde i jak najtanszym kosztem. Planuje wyjazd okolo 15 czerwca. Trasa z Krakowa i z powrotem maks. 4000km. Czesc! Ja wybieram sie w czerwcu podobna trasa-Bosnia- Czarnogora-wzdluz wybrzeza do Puli i do Krakow . Nastawiam sie raczej na jazde i jak najtanszym kosztem. Planuje wyjazd okolo 15 czerwca. Trasa z Krakowa i z powrotem maks. 4000km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_W Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam serdecznie również chętnie się dołączę na wyjazd pasuje mi i Rumunia i Czarnogóra i Chorwacja, dostosuje się co do spania i co do trasy, termin mam rozległy cały lipiec i sierpień, wcześniej nie da rady. Także w razie czego śledzę temat. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMT09 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Siema chetnie sie dolacze do jakiejs grupy bo jade na 100% a termin dostosuje spanie namiot albo motele mo problem .jak i kiedy piszcie bedzie fajna wyprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Cześć. Ja również jade z kobietą do Rumunii na dwa moto w polowie sierpnia. Trasa wstepnie zaplanowana. Wyjazd mniej więcej na dwa tygodnie. Noclegi namiot lub pensjonaty. Jedziemy fjr i z1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_W Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 proponuje stworzyć konkretną listę w tym temacie, spisać imiona osób i motocykle i mniej wiecej zaplanować trasę oraz datę wyjazdu bedzie najlepiej :) bo puki co padaja propozycje a nie ma konkretów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Potwierdzam.Ja na dwa tygodnie jestem chętny. Jeżeli zostają 3 to po prostu wrócę wcześniej. Nie muszę wszystkiego zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Potwierdzam.Ja na dwa tygodnie jestem chętny. Jeżeli zostają 3 to po prostu wrócę wcześniej. Nie muszę wszystkiego zaliczyć. Śledzę temat już dłuższy czas. Co do wyjazdu to nie mam planu. Myślałem o Rumuni. Morze Czarne. Termin dwa tygodnie, w okresie lipcowym. Wyjazd delikatnie rekreacyjny. Zwiedzanie, może jakaś kąpiel? Spanie w pensjonatach, obiad na mieście, śniadanie we własnym zakresie. Kolacja- regionalne piwko :biggrin: .W Chorwacji na 11 dni, miałem 2 bazy. Pierwsza była na północy. Objechałem co mogłem, kolejna na południu i objazdówka. Zabrakło mi ze dwa dni, ale myślę, że nadrobimy to kiedyś? Nie nastawiam się na jazdę po 400-500 km dziennie. To nie urlop.Gdy będzie ktoś zainteresowany to zapraszam na priv. Jestem elastyczny, co miejsca wyjazdu. Rumunia nie jest sztywna. Aha, jadę z małżonką na jednym moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 My planujemy podobnie, tyle że termin mamy już sztywny - chcemy wystartować 29-go czerwca i mamy czas do 12 lipca. Chcemy mega rekreacyjnie dojechać do wybrzeża Morza Czarnego, pochlapać się 1-2 dni i wrócić oglądając po drodze wszystko co nas zaciekawi. Też jedziemy we dwoje na jednym moto. Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMT09 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 cześć to dajcie jakąś data i miejsc startu Zebym urlop wzioł na,czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexM Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam jestem tu nowy ,planuję z żoną wyjazd na urlop do chorwacji ,a może dalej o 17 08 do 30 08 moze maktoś ochote w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ja odpadam. Zaliczyłem Nordkapp i mam już po urlopie. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) U nas plany się zmieniły i dopiero ruszamy 15-go (sobota) do 30 sierpnia. Pierwszy etap do Krakowa na nocleg i dalej Przez Słowację, Węgry, Rumunię, Bułgarię. Potem może przejdziemy przez Serbię i Czarnogórę Albo Grecję, Albanię i Czarnogórę do Chorwacji i przez Węgry i Słowację/Czechy do domu. Tempo lajtowe (max 500-600 km/dzień), bez konkretnych celów z założeniem, że jak gdzieś nam się spodoba i zechcemy się zatrzymać na więcej niż jeden dzień, to nie ma problemu i nic nas nie goni.AlexM jeżeli Wam coś takiego pasuje, to badzie nam miło jak się dołączycie. Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexM Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 U nas plany się zmieniły i dopiero ruszamy 15-go (sobota) do 30 sierpnia. Pierwszy etap do Krakowa na nocleg i dalej Przez Słowację, Węgry, Rumunię, Bułgarię. Potem może przejdziemy przez Serbię i Czarnogórę Albo Grecję, Albanię i Czarnogórę do Chorwacji i przez Węgry i Słowację/Czechy do domu. Tempo lajtowe (max 500-600 km/dzień), bez konkretnych celów z założeniem, że jak gdzieś nam się spodoba i zechcemy się zatrzymać na więcej niż jeden dzień, to nie ma problemu i nic nas nie goni.AlexM jeżeli Wam coś takiego pasuje, to badzie nam miło jak się dołączycie.my jedziemy przez Czechy Słowację Węgry w kierunku Istrii. Taki mamy plan.-docelowe Lazurowe Wybrzerze.jeżeli jesteście zainteresowani to spróbójmy umówić się na telefon. pozdrawiamy i czekamy na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) No i wróciliśmy...Polska - Słowacja - Węgry - Rumunia - Bułgaria - Serbia - Czarnogóra - Bośnia i Hercegowina - Chorwacja - Węgry - Słowacja - Czechy - Polska.1 moto, dwoje ludzi, 14 dni, 10 krajów, 8 walut, 1 gwóźdź w oponie, 2 morza, 3 i pół dnia na plażach, około 280 l paliwa, 5203 km. Czarnogóra rządzi, Serbia przepiękna, Bułgaria zachwycająca, Rumunia w totalnych ulewach, a Fogarska... mnie zawiodła, do tras czarnogórskich nie dorasta.Plan na przyszłość... Czarnogóra na 10-15 dni, kwaterka w jednym miejscu i codziennie traski po każdym zakątku tego pięknego kraju. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi