ogarrrr Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam mam pytanie, posiadam choppera Leike LK50q-3. Czy to normalne, że gdy jest zimno na dworze (0-5 stopni celsjusza) Chopper gaśnie jak go odpalę? Muszę go porządnie przegazować, żeby nie gasł i normalnie się rozgrzał. Wiem, że w taką temperaturę motocykl powinien stać w garażu, ale wyjścia nie mam. Gaźnik był czyszczony, wyregulowany, świeca nowa. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ssanie działa poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogarrrr Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Tak, działa poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No raczej nie działa tak jak powinno bo objawy ewidentnie wskazują na problemy ze ssaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogarrrr Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Czyli co można zrobić w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi