Wingsize Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Siemano, jestem tu nowy i mam do was zapytanie. Mianowicie mam motocykl jak w temacie, po obejrzeniu tego w 1:05 zastanawiam sie czy ori wydech moge doprowadzic do stanu jak na filmie, chodzi o tego db killera. Powiecie mi cos o tym? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To jest tłumik fabryczny zmodyfikowany na przelotowy na podobieństwo akcesoryjnych. Bez cięcia i spwawnia Tig-iem się nie obejdzie.Ja robię takie modyfikacje na codzień.Jak będziesz miał więcej pytań jak to zrobić własnoręcznie to dzwoń-506436737 pomogę. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wingsize Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dzięki wielkie kolego! Takiej odpowiedzi oczekiwałem, młot, klapcążki, płaski śrubokręt i moje garażowe doświadczenia nie wystarczą :D Powiedz mi tylko jak wyceniasz taką operacje, a pod koniec zimy na pewno się zgłosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Pcham na PW. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi