Igor Wisniewski Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam chciałbym poznać wasze opinie na temat husqvarny cr 250 1999r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Crki są dobre, pod warunkiem że to Honda ;) co przekonuje Cię do huski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Wisniewski Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 stan techniczny, husqvarny nigdy nie miałem a czytałem ze maja dobre silniki i to są dobre crossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Ja miałem huske wr 125 i nie polecam. Weź lepiej japońca, w razie wtopy łatwiej o części a z tego rocznika wtopa bardzo prawdopodobna. Edytowane 20 Listopada 2014 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi