YAMAHADT50R Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam, mam pytanie odnośnie kierownicy do yamahy dt 50. Ponieważ moja został dość mocno ugięta a ja jestem zielony w tych tematach, prosił bym o doradzenie jaką kierownice kupić (w dobrej cenie ) i aby wytrzymywała ona delikatne wywrotki w lesie i na torze. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borysmoto Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 jak chcesz dobrą to renthal i mają dużo ugięć. coś wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAMAHADT50R Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie wie ktoś czy 911 pasuje? Nie wie ktoś czy 911 renthala pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 każda ze średnicą 22mmchyba że dasz adaptery na 28mmustaw swoją tak jak jest najwygodniej (podeprzyj klockami z drewna) i kup o odpowiednim wzniosie albo dodatkowo adaptery jak będzie za nisko Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi