Timac Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Siemanko mam pytanie bo prawdopodobnie zepsula mi sie owa czesc i interesuje mnie czy teraz potrzeba mi taka sama pompke do danego modelu czy moze byc nieco inna ?!~ Mam motocykl Yamaha FZR 600 . Czy moge np. kupic z innego modelu yamahy itd. ?? A jezeli tak czy ma ktos z was cos takiego na zbyciu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A nie wystarczy tylko zakupienie zestawu naprawczego ? Czasami to skutkuje, innym razem metal z którego jest wykonana pompa jest tak wytarty, że nowe uszczelki nie spełniają swego zadania. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 A to ze tak zapytam gdzie mozna takie cos kupic i ile to kosztuje ?? A warte jest to zakupu czy pomoze ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Niestety Larsson nie oferuje zestawów do tego modelu, więc chyba pozostaje serwis. Koszt to około 200 zł tak na oko :-). Skuteczność ? Wszystko zalezy jak bardzi jest wyciety materiał na samej pompce - niestety okaze się dopiero po zmontowaniu. POzdro, pawel PS. Zdrowy rozsądek i praktyka kazałyby tu zamówić poprostu nową pompę, nie patrząc na koszt - pewnie w 100% i na długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi