heniek128 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Sprzedam xbox 360. Bardzo mało używana - grałem może raz na trzy miesiące. Wersja z najlepszym chłodzeniem - jasper.Zrobiony flash napędu - można odpalać gry z kopi płytZrobiony czip RGH - można odpalać gry z dysku, pendrive itp.Ogólny stan bliski ideału.Konsola posiada: wbudowaną kartę pamięci, dysk zewnętrzny 500gb w obudowie obsługującej usb 3.0 (nówka kilkanaście godzin przebiegu). Dysk oryginalny xbox 60gb w oryginalnej obudowie, reszta wyposażenia jak w sklepie. Na dyskach aktualnie jest 20 gier i kupa wolnego miejsca.oddam za 600zł do negocjacji lub 550zł bez negocjacji + przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jeden pad. Mogę oddać bez dysku zewnętrznego 500gb za 450zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Odszukałem kilka gier i obecna ich liczba to 37 a więc będzie w co grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi