kozakovvv17 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 witam wszystkich użytkowników forum motocyklistów:)od wczoraj jestem posiadaczem Hondy xr125:) na początek dobre i to. chciałbym zasięgnąć rad od bardziej doświadczonych kolegów odnośnie zmiany/przeróbki tłumika... tak więc moja honda chodzi tak jak na tym filmiku na początku bo później jest po zmianie na arrowa. https://www.youtube.com/watch?v=8CRy4IobAGw mnie interesowałby dźwięk bardziej basowy jak z tego filmiku. wiem że jest to drogi tłumik yoshimura i raczej nie stać mnie na taki stąd moje pytanie brzmi. Czy możecie polecić jakiś odpowiednik tańszy który zadowoliłby moje uszy i brzmiałby podobnie basowo albo ewentualnie polecić jakąś przeróbkę fabrycznego tłumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Forumowy Edzio przerabia tłumiki, zgłoś się do niego. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozakovvv17 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 A zastanawia mnie czy varadero 125 albo cbr 125 mają taki sam tłumik bo akcesoryjne do xr125 Ciężko znaleźć a do tych modeli można znaleźć łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi