Nightsabes777 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Witajcie.Mam pewien problem. Dostałem od wujka trochę części do Road Kinga. Powiedział, że jemu są niepotrzebne a ja mogę je sprzedać na allegro... Zostało mi kilka rzeczy ale nie potrafię ich zidentyfikować :/Byłbym wdzięczny za pomoc w nazwaniu przedmiotów ze zdjęć poniżej.Te chromowane elementy to jakiś stelaż albo uchwyty... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 1. Stelaż oparcia pasażera,2. Elementy zębatki zdawczej sprzęgła (mocowane na wale korbowym)3. Rotor alternatora Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightsabes777 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wielkie dzięki! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi