MW wilu Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Koledzy czy Ktoś montował navi tom tom rider na poziomą poprzeczkę w konstrukcji szyby przedniej ( nie na kierownicę ) Trzeba wówczas zastosować jakiś alternatywne mocowanie / adapter. Ktoś pomoże gdzie kupić takie cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 ... mocowanie na szybę nawigacji nie jest dobrym pomysłem (a w jakim moto?) ... tak czy inaczej zbyt duże drgania na różnego rodzaju nierównościach... najlepszym rozwiązaniem jest umiejscowić navi w okolicach zegarów tudzież w wykorzystując śrubę zaciskową lagi prawej lub lewej dorabiając odpowiedni uchwyt ...- zalety ; ochrona przed deszczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MW wilu Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 W moim Moto ta pozioma poprzeczka / rurka jest jakby dedykowanym miejscem na Navi i dlatego szukam mocowania czy adaptera bo Rider w komplecie ma tylko uchwyt do kierownicy. Może ktoś w GS montował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Mam wrazenie ze srednica tej rurki bedzie zblizona do poprzeczki na kierownicy. Jesli tak to znajdziesz kilka mocowan w Touratechu na poprzeczke - na 100% bedzie do motocyklowego Garmina bo z jakiegos powodu jest on traktowany jako bardziej off road niz TomTom - zupelnie nie wiem dlaczego. Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MW wilu Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Znalazłem Touratecha do Ridera :) Ale 488 zł boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 No to teraz poszukaj na ebayu z naciskiem na DE a jak jestes w czepku urodzony to trafisz za pol tej ceny albo uzywke za 1/4.Powodzenia :) Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi