Zyclon Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 witam nie wiem na jakie świece do jawy się zdecydowaćpodręcznik użytkownika <lol> podaje że powinny to być F 100 według "iskry" na stronie firmowej (iskry) znalazłem że są produkowane dwa rodzaje świec do tego motocykla i należy wybrać zależnie od rocznika.... tak zrozumiałem :buttrock: Prose o informacje kto na jakich świecach jeździ i jakei ma doświadczenia aha najbardziej mnie interesuje info na temat jakie świece iskry wybrać :buttrock: Peace ... keep on rockin'!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacza Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja stosowałem Bosch W7AC i naprawdę pięknie chodziła!!!!Wg. katalogu Boscha( w sklepie sprawdzane) jest do właśnie do Jawy TS!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Ja uzywam Iskry F100 i nie mam problemów. Pali dobrze, rowno ciagnie. Mysle ze Iskry są wystarczajace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ja tez stosuje iskry F100, tanie i do jawy 100% wystarczajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 sprawdziłem dziś bosche i iskry F75 <coś> iskra wypada lepiej i tu podziękowania dla Solo za pomoc :buttrock:....PeAcE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Jedno jest pewne!!!! Nie dwie rozne ;) Ja takie zalozylem (bo mi jedna padła) i ledwo ciagnela, a tak nierowno ze bardziej nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 No spoko Zyclon nie ma za co...Ja natomiast daje na F75 i na tych chodzi mi najlepiej ale to juz opisalem w innym poscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 21 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 w sumie generalna konkluzja płynąca z wypowiedzi każdą jawe 3a indywidualnie wybadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi