fh1216 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 witam mam zamiar kupic pierwsze enduro/cross i tak sie zastanawiam nad cr80 lub 125 . ktory lepszy ? chodzi mi o zywotnosc spalanie moc i czy do 3tys kupie cos takie wmiare ?zastanawialem sie rowniez nad dt125 lub mtx125 . a jak ten cr ciagne w dolnym zakresie obrotow ?jaki v-max ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 CR 125 na pierwsze moto się nie nadaje.Muła ma w dolnych partiach obrotów,ale jak się wkręci,to trzeba się dobrze trzymać,bo siodło wyjeżdża spod tyłka.125 żywotniejsza jest od 80.Do 3 tys nie kupisz nic dobrego-szykuj 5-6 tys na te modele jeśli chcesz jeździć.Taka DT będzie ok i w tej kasie może już coś ciekawego trafisz Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fh1216 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 a jak ie ma sprawa z honda crm 125 ? mam okazje kupic za 3200zl bez papierow rok po remoncie stan na zdj db/bdb tyle ze bez swiatel i licznika . moc okolo 34km niby . chodzi mi glownie o cos co bedzie wmiare dobrze ciaglo na nizszych obrotach (nie wliczajac w to zmian zebatek :P) o o v-max juz mi tak bardzo nie zalezy ale zeby te 100 szla 125 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velto Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja mam CRM, jest to dobre moto, ale to 2t z dołu nie ciągnie.Bawić się na tym idzie powyżej 6tyś. obrotów.O spalaniu Ci nic nie powiem, bo po prostu się nie da. Wszystko zależy od jazdy.Do tego waży swoje . Koło 120kg. Więc nie jest lekki. Jeśli posiadasz strój to wydaj z 4-5tyś na full crossa 125cc.Jeśli nie to tak razem ze strojem 5-6tyś wydasz. Ja kupiłem crm i siadło mi łożysko na korbowodzie więc wymieniłem wszystkie łożyska z silnika i korbowód nowe uszczelki i olej to razem 500zł.Z dojazdem itd. Wydałem 3.5tyś.. Do tego wszystko zależy za ile sobie znajdziesz. Do tego strój Buty 250 (używki) zbroja 200 (nowa) kask z googlami to 300zł. I nakolanniki ze 100zł chyba, że chcesz jeszcze spodnie i bluzę to wyjdzie trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi