Biras1980 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam mam problem.Mój Ducat nie mam mocy.Ciężko odpala, a jak już odpali to chodzi na ssaniu a po "zamknięciu" gaśnie.To samo z dodawaniem gazu, po dodaniu gazu moto gaśnie, jak udało się kawałek przejechać to ewidentnie czuć brak mocy (i gaśnie ) Proszę pomóżcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Masz brudne i czesciowo przytkane gazniki, oddaj je do czyszczenia do zakladu ktory ma myjke ultradzwiekowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biras1980 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 A czy jest ktoś godny polecenia w temacie Ducati w Warszawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardes Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam mam problem.Mój Ducat nie mam mocy.Ciężko odpala, a jak już odpali to chodzi na ssaniu a po "zamknięciu" gaśnie.To samo z dodawaniem gazu, po dodaniu gazu moto gaśnie, jak udało się kawałek przejechać to ewidentnie czuć brak mocy (i gaśnie ) Proszę pomóżcie .I zapewne synchronizacja gaźników potrzebna, a jak gaźniki leżą to wypadało by regulacje zaworów poczynić lub chociaż sprawdzić a z desmo nie wszyscy chcą się bawić i nie wszyscy mają pojęcie więc w stolicy to albo LibertyMotors przy Łopuszańskiej albo Motomianiax w Pruszkowie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi