Marchewa Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Witam, kupiłem sobie dziś Motula 800 off road i mam pewne pytanie. Gdzieś kiedyś czytałem, że należy go mieszać w stosunku 1:30, czy jest to prawda? Obecnie lałem Motula 710 w stosunku 1:50 i nic złego się nie dzieje. Niestety na butelce nie ma nic na ten temat albo nie widzę. Czy jest ktoś kto mógłby rozwiać moje wątpliwości? Pozdrawiam @Edit, dodatkowe pytanie :) Jakie są różnice między motulem 800 Off Road a Road Racing Edytowane 30 Września 2014 przez Marchewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mly96 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Czym jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Jakie są różnice między motulem 800 Off Road a Road Racing organoleptycznie naklejką na butelce i info że jeden się leje 1:50 a drugi 1:30 dla mnie to jest tak jak przy świecach "do lpg" lej 1:50 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchewa Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Czym jeździsz?TZR z Minarelli AM6 A co myślicie o zmniejszaniu ilości oleju w paliwie z tymi olejami, bo z taką opinią też się spotkałem np 1:55/1:60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdiiaga Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 TZR z Minarelli AM6 A co myślicie o zmniejszaniu ilości oleju w paliwie z tymi olejami, bo z taką opinią też się spotkałem np 1:55/1:60?Nie odczujesz różnicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi