Puzkn Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Witam moja honda nie pali na zimnym wymieniłem świece na ngk wymieniłem kabelek od swiecy bo zauważyłem ze jest zaizolowany i urwany w pół myślałem ze to to jest przyczyną lecz nie na następny dzień znowu nie chciała zapalić na zimnym. Sprawdziłem akumulator czy może za mało mocy daje i okazała się ze był suchy w środku. Był pusty. I teraz kupie akumulator i zobaczymy co będzie czy może dlatego świece zalewać nie dostaje do dużego napięcia i nie przepala mieszanki czy to coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 tłoczek Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzkn Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tylko tłok czy coś jeszcze? Ale chociaż jakby to był tłok to by wogole nie palił a on jak juz zapali to pali normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A czy cos jeszcze to zobaczysz po rozbiórce czy na luzy tam gdzie ich nie powinno być.Akumulator kolego może byc suchy w środku jeśli było na nim napisane "DO NOT OPEN".Jeśli to był zwykły kwasowy to faktycznie do wymiany.Poza tym otwarcie aku nie jest metodą diagnostyczną. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzkn Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Nie aku był normalny tak zjechany po nocy się rozładowywal. i co może być przyczyną bo np rano chce go odpalić kilka razy i wyjmuje świece zalana. I może to jestem przyczyną ze świece zalewa ale co może być teraz przyczyną zalania swiecy za małe napięcie czy źle wyregulowany gaznik. Ze dostaje za dużo mieszanki i nie przepala tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi