lukaszmtm Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Witam, posiadam Suzuki GSX 1100 F z 1994 roku i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zamontowania licznika elektronicznego aktualnie orginalnie był z linką i linka dalej jest i teraz kwestia czy w tych modelach była zamontowane to w silnikiu że będzie czytało dokładnie prędkość ? szukałem zegarów coś w stylu Yamaha XJ 600 z Predkościomierz Obrotomierz i wskaznik paliwa ale nie ma w ogóle tego więc stwierdziłem ze załoze elektryczny tylko dużo ośob mówi że własnie nie będzie działał bo raczej nie ma czegoś tam w silniku do czytania prędkości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmtm Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A co sie stalo z oryginalnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmtm Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 straszny ma wygląd kupiłem Suzuki GSX 1100 F własnie żeby go przerobić na fajnego NAKEDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Mozesz oczywiscie kupic liczniki elektroniczne a wyjscie linki szybkosciomierza zaslepic. Rowniez trzeba do tego zrobic uchwyty.Tanie to raczej nie jest.Ladnego nakeda z tego nie zrobisz bo calosc zbudowana jest pod pokrywe z owiewek i nie ma ladnej ramy, za to duzo idacych po niej kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi