Lukasz12211 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam serdecznie,Dziś mam do zaoferowania mój motocykl Yamaha YZF R6 z 1999roku. Złego słowa powiedzieć nie mogę bo motocykl prowadzi się świetnie, mechanicznie bez zarzutów.Motocykl jest w bardzo dobrym stanie, zarówno pod względem technicznym, jak i wizualnym. Prowadzi się pewnie, nie ściąga, nie rzuca, itp. Jest to już 6 motocykl z rzędu, a więc wiem, jak dbać o motocyklem, więc i o ten dbałem jak należy :)Poza tym motocykl posiada krótki akcesoryjny tłumik (800 zł), akcesoryjne klamki łamane z regulacją odległości pod kolor motocykla (990 zł), crash-pady (600zł), LED kierunki z tyłu a z przodu dodatkowo zostały zamontowane kierunkowskazy w reflektorach głównych, a także przewody w stalowym oplocie (660 zł). Koszt samych dodatków to grubo ponad 2000 zł.Z mechaniki, motocykl posiada nowy układ hamulcowy przedni, zmieniony olej na pełen syntetyk VALVOLINE T4 wraz z filtrem.Na motocyklu opony Pirelii Diablo z przodu BDB z tyłu DB.Motocykl posiada badania techniczne do maja 2015, ubezpieczenie do lipca 2015.Sprzedaję go, gdyż zamierzam zacząć zabawę z driftem, a więc potrzebuję pieniędzy na samochód i zabawę z przeróbką. Chętnie zamienię na samochód BMW z inst. LPG do kwoty 2500 zł, nie musi być w całości, chodzi o to, aby silnik był 100 % sprawny.Gdybym nie odbierał to proszę o SMSa, na pewno oddzwonię. Cena 6999 zł Tel: 698 620 348 NIE JESTEM HANDLARZEM! OFERTA CAŁKOWICIE PRYWATNA! Zdjęcia: Cytuj Yamaha R6 - aktualny stan przeróbek mojego motocykla - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi