dyssek Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Wracam do żywych :) Bardzo serdecznie dziękujmy za zajebistą obstawe ! Zajebista organizacja i wszytsko dobrze ogarnięte ! :) Dzięki Dominik :) i dzięki dla wszytskich którzy przybyli.Zona była onieśmielona a goście mile zaskoczeni :) Narazie nie posiadam żadnych fotek ale jak coś będzie to napewno wrzuce. Jeśli wy cos macie to równiez czekam na zdjęcia. Pancur - slyszalem że twoja się pogniewała w trakcie :/ Mam nadzieje że dostałeś swoją drugą połówke :D Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Cała przyjemność po mojej stronie :flesje: :D Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Kręcił ktoś coś telefonem, fotki robił? Podobno ktoś mi podszedł pod lufę i oberwał kopciuchem po białej kosiuli ...niechcący... ale z chęcią bym to zobaczył Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Coś tam mam jakiś moto w TDI. :DGość jak widać odskoczył :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 hehe bandzior w tdi-ku :cool: :laugh: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 W sumie to nie wiem czemu tak kopci, silnik ma dopiero 25lat i 80tys.km... może wtryski zaczynają lać od tej chrzczonej ropy... Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 I coś frytkami jechało albo się mylę. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 A to już nie z motocykla...;o) Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi