franco4212 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Tak jak w temacie. Jakie powinny być świece do suzuki gsxr 750w 1995r..? Coś słyszłem, że powinny mieć dwie elektrody. U mnie są ngk cr9e z jedną elektrodą.Ma może ktoś serwisówke do tego modelu i by się podzielił? Szukałem ale nic nie mogę znaleść :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nie ilość elekrtod :banghead: jest ważna ale wartość cieplna świecy.NGK CR9E są dedykowane do twojego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykrata Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Kup denso .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franco4212 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 No właśnie się dzisiaj dowiedziałem, że jednak mój mechanik miał rację. Do mojego modelu są dedykowane świece z 2 elektrodami CR9EK. Tak podaje serwisówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi