Skocz do zawartości

Suzuki GSX 1100 F

lukaszmtm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem 2 miesiące temu Suzuki GSX 1100 F fajnie wszystko jeździ przemalowałem go z żółtego na czarny połysk wszystko fajnie ale już mi się znudziło i chciałbym przerobić owiewki ponieważ on strasznie masywnie wygląda ja wiem że to silnik jest wielki lecz owiewki jeszcze bardziej go zgrubiają więc chciałbym jakoś go przerobić aby nie wyglądał tak strasznie masywnie. Najbardziej owiewki ponieważ one straszną masę mu dają fakt że on waży już dużo lecz te owiewki są mega duże... proszę o pomoc jak mogę go przerobić a

by ładnie wyglądał.

Własnie tu jest problem bo to niby motocykl stary ponieważ jest z 94 roku lecz olejak i wiele decyzji za czerpałem z for , znajomych itp i każdy mówi że maszyna nie do zajechania znajomy miał i zajeżdżał ja maksymalnie non stop do 12 tyś obrotów na każdym biegu po prostu katował go i po za olejami i łańcuchami zębatkami , oponami nic nie robił... więc bardzo bym go chciał tyle że przerobić te owiewki , lampy i coś tam jeszcze aby konkretnie wyglądał... akurat po sezonie więc jest czas na zabawę...

Ile ty masz lat czlowieku ze kupujesz cos co po 2 miesiacach przestaje ci sie podobac ???

Te owiewki utrzymuja cieplny balans silnika na odpowiednim poziomie, oraz daja ci ochrone przed warunkami atmosferycznymi

- nie podoba sie to skorzystaj z rady z poprzedniego posta, bedzie najlatwiej, najtaniej i najszybciej.