Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 jak jedzie szybciej niż 45km/h to znaczy że nie jest motorowerem tylko motocyklem, a mandat dostaniesz za to że nie masz uprawnień do kierowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Policjant nie stwierdzi że to jest motorower na miejscu, od tego są specjalne badania techniczne na które kieruje się moto w razie wątpliwościco co do jego osiągów i pojemności :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 jak jedzie szybciej niż 45km/h to znaczy że nie jest motorowerem tylko motocyklem' date=' a mandat dostaniesz za to że nie masz uprawnień do kierowania[/quote'] Znajdz mi takiego co ci wlepi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Znajdz mi takiego co ci wlepinie znajde, fakt... zawsze tylko spuszczą powietrze z opon czego zrobic nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Znajdz mi takiego co ci wlepinie znajde' date=' fakt... zawsze tylko spuszczą powietrze z opon czego zrobic nie mogą[/quote'] Nie robia tego co powinni, natomiast robia to czego nie moga - POLSKA :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Ja też słyszałem o takiej ustawie!!Ale niestety tez ni posiadam kodeksu, dla mnie jest zbędny!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Z tego co ja slyszalem, to jak cos jest zarejestrowane raz na motorower, to g** moga zrobic. Sami sie uwiklali przez samochody "dostawcze" z kratka - zeby ludzie nie przerejestrowywali tego na osobowe, jest ustawa, ze nie mozna zmienic kategorii pojazdu po pierwszej rejestracji w Polsce. Czyli z motoroweru nie moga zrobic motocykla :banghead: Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chartman Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Chyba nie można, ale policjant może skierować moto na badania techniczne i wtedy się wyda czy jest motorowerem To nieciekawie by zemną było jakby mnie dorwali na moim simsomku.. 8O Na razie się 1 raz upiekło, nie zauważyli nic podejrzanego. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 jest ustawa, ze nie mozna zmienic kategorii pojazdu po pierwszej rejestracji w Polsce. Ja slyszalem ze jednak moga [motorower=> motocykl] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przmek-B Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 To nieciekawie by zemną było jakby mnie dorwali na moim simsomku.. Tego simsonka masz zarejestrowanego na motorower 8O :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi