piotrtt Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam , mam problem z moją TDR 125 , zaczeło się od przerywania na 1,2 biegu , pierwsze odkęcenie gazu moto przerywa , pomału łapie obroty i już jest ok. Teraz jest problem z odpaleniem zimnego silnika , kręci ale nie odpala , dopiero po ruszeniu tłokiem tj na biegu próba obrotu kołem , później zakręceniem rozrusznikiem i odpala za którymś razem , oczywiście ssanie włączone , moto się grzeje , zawsze wskazówka nie przekraczała połówki , teraz dochodzi do 3/4. Olej z dozownika , dolałem do baku - to samo.Narazie nie zauważyłem ubytku płynu , bąbelków , kopcenia , moto chodzi dobrze , ciągnie z każdego biegu.Może to uszczelka pod głowicą , wiem że była robiona przez poprzedniego właściciela ale jak on to zrobił tego nie wiem.Może ktoś miał coś podobnego i coś poradzi Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jak wygląda świeca ?Wrzuć foto Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi