Gość benben Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wprawdzie jeszcze bierzący siezon się nie skończył - ale w tym roku nie wyrobię się z zakupem czegoś większego. W oko mi natomiast wpadła ta Honda DRAG http://moto.gratka.pl/tresc/honda-drag-vf-drag-custom-17190461.html#0839e80e6084bf0d,1W prawdzie z 1994 roku, ale podobno bardzo dobrze utrzymana. Ktoś miał z tego typu sprzętem do czynienia? Jakiś spostrzeżenia którymi chcecie się podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) to nie żadna Honda Drag tylko VF750 czyli Magna .Sam w sobie to zajebisty motocykl . Idzie jak szatan, jest duży, wygodny . Sam nigdy nei miałem ale killu znajomych miało i wszyscy chwalili .Problem w tym że ta sztuka jest poprzerabiana i pytanie brzmi czemu ? Sam sposób przerobienia to już kwestia indywidualna ( dla mnie festyn) ale ja osobiście mam mieszane uczucia .Reasumując model jako model zdecydowanie TAK ale ten konkretny egzemplarz do mnie nie przemawia . Czy ja dobrze widzę że na fotach ma dwie różne kiery ?tu masz taką w oryginalehttp://www.motorimport.pl/photogallery.php?album_id=873 Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Venom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus12 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ładna maszyna. Jadnak widać że była nie co przerabiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benben Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Przerabiana bo mogła być po wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 trudno powiedzieć .Nie wykluczone . Ogólnie jak dla mnie festyn i żadna okazja która mogłaby rekompensować ewentualne ryzyko . Ja bym dał sobie na luz tym bardziej że cały ten "tuning" oparty jest na polakierowaniu wszystkiego na niebiesko i w zasadzie tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benben Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dzięki! Gdybym nie zapytał to pewnie bym się naciął :) Jeszcze raz dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dzięki! Gdybym nie zapytał to pewnie bym się naciął :) Jeszcze raz dzięki za pomoc!Ale nikt nie powiedzial ,ze to mina a jedynie Venom napisal, ze JEMU sie nie podoba i to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi