ciesla04 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, chciałem dowiedzieć się jakie jest dopuszczalne zużycie oleju dla Kawasaki KLE 650 Versysa, oraz jaka ilość oleju odpowiada przedziałowi od min do max na wizjerze. Moje pytanie wynika z faktu że po przejechaniu 1300km mając nalane oleju prawie na maxa teraz mam nieco powyżej połowy przedziału, jechałem na dość wysokich obrotach ale chyba to nie jest uzasadnienie takiego ubytku. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ilość między max a min to prawdopodobnie (opieram się na doświadczeniach z innymi motocyklami tej pojemnośći) ok. 0,5l. Jeśli jeździłeś ostro, to miał prawo tyle wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesla04 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ok, dziękuje uspokoiłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 U mnie w er6 z takim samym silnikiem nie brał nic nawet na dużym torze albo jeździe non stop dwoma paczkami. Ale jak twój bierze to musisz się z tym pogodzić bo nie ma sensu się stresować takimi pierdołami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesla04 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 U mnie w er6 z takim samym silnikiem nie brał nic nawet na dużym torze albo jeździe non stop dwoma paczkami. Ale jak twój bierze to musisz się z tym pogodzić bo nie ma sensu się stresować takimi pierdołami:)to już nie wiem czy szukać przyczyny czy nie, a co do er6 i versysa to silniki w nich montowane mają inne osiągihttp://kawasaki.katalog-motocykli.pl/motocykl/kawasaki-versys-650-2007-2009http://kawasaki.katalog-motocykli.pl/motocykl/kawasaki-er-6f-2005-2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi