Rafał200 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witajcie Mam do was pytanie posiadam motocykl Enduro i chciałbym się zapytać ile takim motocyklem można wykonywać skoki? Albo jak przygotować go to tego? Tym motocyklem chciałbym wykonywać skoki od 2 metrów do 5 6 metrów.Chcem to wiedzieć dlatego że Nie chcem się połamać ani połamać motocykla.Czy jeżeli zawieszenie np z przodu jak wyskoczę te np 3 metry i nie dobija do końca to główka ramy wytrzyma?Jak ten motocykl do tego przygotować? W całym stroju dodam że ważę 60 Kilo :D Ps: dodaje zdj żebyście zobaczyli jak wygląda przednie zawieszenie i główka ramy dodam jeszcze że przednie zawieszenie jest regulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Dt przy takich skokach szybko się złamie w pół. Już kilka osób się o tym przekonało:) (o ile siedzi tam ta sama rama co w 125) Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał200 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak mam Dt 200 R No ale jak na przykład może się złamać ja zawiecha nie będzie dobijać do końca? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi