uszu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Cześć! Ogólnie to mam prośbę, pytanie czy byłby ktoś chętny. Jestem Alicja, mam 18 lat. Za rok będę robić prawko A2. Chodzi mi o to że szukam kogoś kto mnie doszkoli z teorii, praktyki poza normalną szkołą jazdy. Takie korepetycje, oczywiście jeśli będzie trzeba to zapłacę. Z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Najlepiej kup sobie jakąś tanią krossówkę 50cm3i sama się nauczysz. Nawet jak bym chcaił to nie posadzę Cię na R1, bo sama teoria nie wystarczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszu Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 O R1 nie myślałam, chodziło mi bardziej o lekcje teoretyczne ale nie od instruktora jazdy tylko od normalnego młodego człowieka, taka teoria o praktyce, nie wiem jak to powiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 znajdź dobrą szkołę nauki jazdy to żadne korepetycje od wątpliwych znajomych z internetu nie będą Ci potrzebne. poważnie. odkąd posłałem kilka osób do DOBREJ szkoły, zmieniłem zdanie i kategorycznie twierdzę, że człowiek może się nauczyć jeździć NA kursie, a nie PO egzaminiejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi