Lukasz12211 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie, Do sprzedania mam kask motocyklowy LS2 widoczny na zdjęciach. Kask rozmiaru XL. Jest praktycznie w idealnym stanie, użyty kilka razy, bez widocznych śladów użytkowania. Szybka nie paruje, wszystko sprawne w 100 %. Posiada wloty powietrza zarówno przy szybce z przodu, jak i na górze kasku. W dodatku na kasku jest dosyć nietypowy i rzadko spotykany wzór malowania. Kask nie posiada nawet jednej ryski! Sprzedaje, ponieważ sprzedałem motocykl. GRATIS oryginalny pokrowiec na kask. Zdjęcia: Cena: 149 zł Oferuję także resztę swojego ubioru na motocykl: Kurtka motocyklowa Akito XL/XXLRękawice firmy HELD z kevlarem– XXLButy motocyklowe AKITO rozmiar 42 (dł. wkładki 26-26,5 cm) Kontakt:[email protected]tel: 698 620 348 (gdybym nie obierał proszę o SMS) Możliwość taniej wysyłki. Pozdrawiam i zapraszam! Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Lukasz12211 Cytuj Yamaha R6 - aktualny stan przeróbek mojego motocykla - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi