Lukasz12211 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam serdecznie, Do sprzedania mam buty motocyklowe firmy Akito. Rozmiar 42 (UK 8), długość wkładki 26-26,5 cm. Buty skórzane, z dodatkami kevlarowymi, oczywiście ślizgi boczne w 100 % oryginalne, nawet nie porysowane. Wzmocnienie także na łydkach jak i w miejscu zmiany biegów. Ja normalnie noszę rozmiar 43, jednak te pasowały bez problemu. Buty używane dosłownie kilka razy, co zresztą widać po zdjęciach – są praktycznie w idealnym stanie. Nie są nigdzie obdarte, nie posiadają żadnych dziur, zamki w 100 % sprawne i oryginalne, zapinanie zarówno na zamek błyskawiczny, jak i na rzepy. Sprzedaje, ponieważ sprzedałem motocykl. Zdjęcia: Cena: 199 zł Oferuję także resztę swojego ubioru na motocykl: Kurtka motocyklowa Akito XL/XXL Kask sportowy LS2 z ciekawym wzorem XLRękawice firmy HELD z kevlarem– XXL Kontakt:e-mail: [email protected]tel: 698 620 348 (gdybym nie odbierał to proszę o SMS) Pozdrawiam! Cytuj Yamaha R6 - aktualny stan przeróbek mojego motocykla - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz12211 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 SPRZEDANE! Została tylkio kurtka i kask :) Cytuj Yamaha R6 - aktualny stan przeróbek mojego motocykla - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi