blackbox Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Witam mam problem mianowicie olej wycieka mi jak pojeżdżę crossem z prawej strony w miejscu gdzie jest sprzęgłowymieniałem już oring i nicnie wiem dlaczego się tak dzieje.Proszę o pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Albo dałeś kiepski oring, albo źle przylegają powierzchnie. Możesz zawsze poratować się sylikonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackbox Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Albo dałeś kiepski oring, albo źle przylegają powierzchnie. Możesz zawsze poratować się sylikonem.Ok thx za podpowiedź mam jeszcze jeden problem mam strasznie krótką jedynkę nie wiem czy tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jeżeli jest krótka to nic nie zrobisz, crossy małej pojemności z reguły tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackbox Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jeżeli jest krótka to nic nie zrobisz, crossy małej pojemności z reguły tak mają.Ok a jeszcze jedno pytanko czy moge mieć jeszcze oring wewnętrzny ? i może on puścił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zdejmij ten dekiel zrób zdjęcia z dwóch stron to ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackbox Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zdejmij ten dekiel zrób zdjęcia z dwóch stron to ci powiemTutaj masz foto dekla od strony sprzęgła a jutro dam ci od strony wewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senekkorzenna Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 O ile dobrze pamiętam to simering montowany od środka puścił.Tam nie ma byc oleju i żadna uszczelka czy oring tego nie zlikwidują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz786 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jeżeli jedynka jest za krótka to możesz zmienić zębatkę zdawczą (przednią) na większą ale nie polecam bo cross może stracić moc na większych biegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi