Motorradwerk Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam chcę zakupić któryś model Junaka M11 albo M16 tylko nie wiem czy się opłaca bo wszyscy mówią że te nowe motory to szajs, a wy co o tym myślicie? Może ktoś ma ten model i może coś o nim powiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Może to ci pomoże: http://www.swiatmotocykli.pl/Motocykle/56,113809,15755377,Junak_M16_i_M11,,5.html?order=najnowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 27km i prosto z chin, co jeszcze można powiedzić. Za 12tyś kupisz fajnego japońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 jak dla mnie to powinieneś w pierwszej kolejności skorzystać z wyszukiwarki i zapoznać się np. z płomienistymi dyskusjami zwolenników i przeciwników sprzed kilku latjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi