pontonix Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam. Mam na sprzedaż KTM 250 SX-F. Motocykl kupiłem w Poniedziałek (21.07.2014). Od tego momentu jeżdżony tylko raz w lesie. Rocznik 2006. Wyposażony w:niełamiące się klamki ASVgruba alu kierownica Renthalfelgi ExcelInfo od poprzedniego wlascicielaPrzed sezonem KTM miał robiony przegląd głowicy: wyregulowany luz zaworowy, wymieniony wałek rozrządu.Regenerowane było również przednie zawieszenie. Nie ma żadnych luzów na zawieszeniu, nic nie cieknie. Opony w dobrym stanie. Klocki przód nowe tył około 70 %. Napęd w bardzo dobrym stanie.(26.06.2014) silnik miał robiony remont tzn :* nowy kompletny tłok NAMURA sel. B 75.97* komplet nowych uszczelek wraz z nowymi uszczelniaczami zaworowymi NAMURA* przy okazji sprawdzone zawory i gniazda wszystko w bdb stanieDo moto dorzucam olej, płyn do nasączania filtra, podnosnik Cena 8.000, przy zamianie mogę dopłacić.Ogólnie motor bardzo zadbany ma jeszcze oryginalną okleinę . Pali i chodzi bardzo dobrze.Sprzedam lub zamienie na jakiegoś ktm z rejestracją (LC4, EXC), może być z moją dopłatą do dogadania.Info i zdjecia na PRIV lub 517-855-151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi