zielu-piastow Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Szanowni,Jestem na wakacjach i właśnie dostałem informację od brata, że skradziono nam motocykle (mój czarny Suzuki Bandit 650S (rej. WPR 6AE4) i brata srebrna Yamaha FZ6 S Fazer (rej. WPR 7AL1)).Oba motocykle stały w Piastowie na parkingu spółdzielni mieszkaniowej przy ul. Wysockiego i al. Wojska Polskiego. Zdarzenie miało miejsce prawdopodobnie w nocy ze środy na czwartek (23-24 lipca).Może ktoś coś wie, ktoś coś widział...Dajcie znajomym informację o tym, może nasze maszyny się znajdą.Wrzucam kilka zdjęć mojego Bandziora.Z cech charakterystycznych:- tłumik LeoVince- wyższa ciemna szyba GIVI- na lusterku stelaż pod kamerę- na lewym boku przyklejone mocowanie pod kamerę- gmole- grzane manetki Oxford- stelaże pod kufry boczne- stelaż pod kufer centralny wraz z kufrem GIVI- tylna lampa biała z czerwoną żarówka LEDDo tego na zbiorniku paliwa po lewej stronie dwa wgniecenia.Zdjęć Fazerka na razie nie mam, ale jak brat je prześle to wstawie.Fazer miał stelaż pod kufer centralny i kufer Kappa. Jeśli możecie udostępnijcie tą informację.Niech gnoje odpowiedzą za zbrodnię przeciwko Motocyklistom! Edytowane 25 Lipca 2014 przez zielu-piastow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Współczuje...zje*ane wakacje przez skór... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu-piastow Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Proszę o udostępnianie na FB https://www.facebook.com/dorkamar/posts/10201507693454458Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu-piastow Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dodaję kilka zdjęć skradzionego Fazera.Fazer miał stelaż pod kufer centralny i kufer Kappa, oraz przednie tarcze hamulcowe nieoryginalne (nieregularnego kształtu, co widać na zdjęciach). Dodatkowo miał zamocowany deflektor na szybie i czarne, walcowe crash-pady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus12 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Przewalone, łapy draniom poodcinać. Proponuję jeszcze powysyłać na zagraniczne fora czy strony informacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 .Za małe kary dla sku**ieli, jak się go złapie to będzie się tłumaczył, że chciał się przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus12 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Wnerwia mnie takie polubowne rozwiązanie sprawy.Może by dorwał adres i jak by coś zginęło, zrobić nalot do gościa po "informacje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi