Meditation Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam, Zapraszam ziomków i ziomkinie do rzucenia okiem na moją maszynę i nie tylko :) Oto lista (zaczynając od dołu):buty, Gaerne G-React Goodyearochraniacze kolan, Thor Static spodnie i jersey, Thor Phase Monster zbroja, Thor Impact Rig kask, Kenny Adult Trackgogle, 100% Accuri W razie pytań, pytaj :)Ściskam,Filip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Było pod kolor maszyny dobrać odzienie :D Ale badzo fajnie się to wszytko prezentuje ;) Pondro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meditation Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Było pod kolor maszyny dobrać odzienie :D Ale badzo fajnie się to wszytko prezentuje ;) Pondro! Witaj, Dzięki za miłe słowa.Wysoki poziom kontrastu, to dla mnie podstawa. W tym sezonie, linia Thor zupełnie nie przypadła mi do gustu, a trzeba lubić w czym się jeździ :)W planach mam jeszcze zakup Thor Flux Ripple i Core Pro Circut, które lepiej zleją się z Yamahą, choć niełatwo je dostać ze względu na fakt, że są z ubiegłych sezonów. Ściskam! Edytowane 21 Lipca 2014 przez Meditation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dużo taki zestawik ochronny kosztuje? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi