Salata123 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Jak w temacie >>> http://www.salata123.uzo.pl/mz/download.php?id=003 Juz nie długo dadam więcej info na strone! oczywiście zapraszam też do odwiedzin ;) - www.rt125.uzo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 szkoda ze 4T w 2T miala by ze 25 kucy lub wiecej ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Pewnie ze taka widzialem bylo to w Gdyni na skwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Pewnie ze taka widzialem bylo to w Gdyni na skwerze. Tak to była moja :] byłem tam kilka dni, a na skewrku widziales mnie jak bylo tak strasznie duzo wielkich "stateczków" ;) ale poza moją ktoś jakąś widział ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 nie widzałem ale bardzo bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a ja mam takie pytanko poco kupowac moto 125 za ok 20 tys. czy nie lepiej kupic uzywanego duzego japonca a jesli nie masz wieku do prawka na A to zawsze zostaja 80 zarejestrowane na motorower a za rok lub 2 zdac na A i kupic np: CB lub GS 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 wydaje mi sie ze to wlasnie ten motor widzialem jezdzacy jako "elka" w kaliszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja osobiście nie widziałem takiej MZtki, ale na tym foto wygląda naprawde fajnie bardzo ładny i zgrabny motorek naprawde :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a ja mam takie pytanko poco kupowac moto 125 za ok 20 tys. czy nie lepiej kupic uzywanego duzego japonca a jesli nie masz wieku do prawka na A to zawsze zostaja 80 zarejestrowane na motorower a za rok lub 2 zdac na A i kupic np: CB lub GS 500 Jak go gupilem miałem 15 lat, rok jezdzilem bez prawka potem jak miałem już 16 lat odrazu jak tylko mopglem zrobilem A1, teraz jezdze juz 2gi rok z A1 i jest mi z tym ok ;) a żeby było sajne to ja nie miałem z kupnem nic wspulnego bo kupił mi go tata... oczywiście nic mi o tym nie powiedział nawet że ma zamiar kupic (wcześniej oczywiscie jezdzilem na jego CB 400F oraz miałem kilka WSK :P ) zadzwonił domnie i powiedzial żebym wział 2 kaski i pojechał gdzieś do centrum wawy... wziolem i pojechalem i ikazalo się że mam motor ;) i co byś powiedział jak byś dostał? że nie chcesz? ;) Pozatym tym motocyklem pewnie będe jezdzil jeszce jakiś czas nawet jak już będe miał A (oprucz tego że będe jezdził na hondzie taty) no a pozatym to ma on zostać dla mojego rodzeństwa, mam 2 siostry :P. wawrzyn15 - wydaje mi się że idiotycznym pomyslem bylo by jak kupili by mz'tke do nauki jazdy, kiedy suzuki gn (bo to chyba ten jest w osrodkach egzaminacyjnych - nei pamietam :| ) jest wiele teńszy a na dodatek MZ'tka robienie ósemek przychodzi z wielką trudnością ;) nie widzałem ale bardzo bym chciał nie ma problemu! w rzeszowie jestem bardzo często - dokladneij w sędziszowie ale to przecież bardzo blisko pozatym może byłeś na zlocie teraz nie dawno w lesku (nie pamietam ale chyba w lesku - bardzo niedaleko soliny... ;) ) bo ja byłem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi