Skocz do zawartości

sklepy motocyklowe gdańsk !

Rekomendowane odpowiedzi

Niedlugo jade na wakacje nad morze, bede tez w gdansku i jako motocyklista nie moglbym zrobic innaczej jak obskoczyc wszystkie sklepy motocyklowe ;), a do tego pilnie ptorzebuje kupic oponke. Prosilbym jesli mozecie o podanie adresow sklepow, jak macie to tez telefony, a moze znacie jakies sklepy z laczkami to tez bym prosil.

Pozdrawiam !

Dzieki chlopaki za chęci !!!!!!! W koncu jednak motocyklisci to porzadni ludzie :buttrock:. Tylko ze ja do tego gdanska jade na jeden dzien z rodzicami katamaranem, a nie ma moto :? .

Na moto za to bede w czaplinku i moze troche nad morzem, jesli ktos przebywa w tych rejonach to chetnie zajade pogadac i zobaczyc sprzeta !

Z motocyklowymi pozdrowieniami Grzechu !!!!

Oponke zamowilem w necie, ale pojezdzic po sklepach to i tak chetnie bym pojezdzil, bo u mnie we wiosce jeden "motocyklowy" :lol: , a tak zawsze jak jestem wiekszym miescie lukam po sklepach. Jesli nadal ktos by chcial wziac mnie na pake, to jak mozecie niech ktos zostawi kome, bo juz jutro nad to morze jade, a w gdansku mam byc pewnie czwartek-sobota. Chociaz wszystko od starszych zalezy - ehh tak to jest jak sie nie ma 18 :? ( jeszcze dwa latka :buttrock:) . Ok ale najlepiej niech ktos zostawi namiary, jak bede jesli bede, bo to od nich zalezy to zadzwonie i sie dogadamy, czy nie jestescie w robocie i czy mielibyscie wogole czas. Mam nadzieje ze przeczytacie to do jutra przed poludniem i odpowiecie, bo potem jade i juz netu nie bede mial.

Dopisane : A no zapomnialem, przeciez zlot w Bagiczu wiec pewnie nic z tego, bo tam bedziecie.

Pozdrawiam Grzechu !!