pitt Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 mam chęć kupić książeczkęhttp://www.motopublica.pl/sklep,1027,71557...n,109638,0.htmlale dla mnie samego to jest duży wydatekmam pomysłaja wykładam większą część pieniędzya posiadacze gsx'ów jeżeli by też mieli chęć na nią dorzucą sie wtedy zrobimy archiwizacje danych i po problemiekażdy bedzie zadowolony ;) im nas bedzie wiecej tym taniej rzecz jasnatylko mnie nie pobijcie jak sie pomysł nie spodoba :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Wstepnie zglaszam swoje zainteresowanie. Jesli cena dla pojedynczego uzytkownika bedzie rozsadna to ja jak najbardziej sie na to pisze :lol: . Suzuki GSX600F ('93) Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ja ja mam w bibliotece, jak interesuja cie jakies dane to moge pozyczyc i dane przekazac. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 tzn..na razie interesuje mnie regulacja gaźników ale nie wiem co będzie dalej...jeżeli mało się osób zgłosi to dam znać..dzięki za odzew bde pamiętał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Wstepnie zglaszam swoje zainteresowanie. Jesli cena dla pojedynczego uzytkownika bedzie rozsadna to ja jak najbardziej sie na to pisze . czekamy na resztę ochotników ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 trza odświezyc temacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi