Amelii Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Fredo, o śmieceniu to mówiłam ogólnie, bo z tego mojego tematu to już jakieś "jaja" się zrobiły. Ja już nie komentuje, nie wnoszę dementi. Finito :)))Tylko się nie zapij w subforum "przy piwie"A za ukulturalnianie i karmienie umysłu to Ci Pan Bóg wynagrodzi w czym nie wnikam :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 pozwolisz,ze nie skomentuje. Wole nie zastanawiac sie jak badales wyposzczenie forumowiczow :))) Wnoszę na podstawie tego na jakie tory zszedł temat :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelii Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Limo, w sumie twoj argument sie jakos tam broni :)......A tak ogolnie to az mnie sama ten temat juz zmeczyl, to ja jednak bede biegac sama, zeby nie wprowadzac niepotrzebnego zametu :))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi