Crovcia Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ref, pytanie ile tak średnio rocznie pochłonie mnie taki koszt utrzymania dajmy honda crf 250, uznając ze kupiłem moto po poradnym zrobieniu remontu, lekkiej jeździe bo serio nie katuje moto, i jeździe 3-4 rasy na miesiąc liczmy tak z 5h myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 3 tysie na rok. Jak spokojnie to pewnie mniej ale w takim razie po co ci crf. Dodatkowo dobrze mieć w kieszeni kilka tysi w razie ewakuacji korby. Reasumując do takiej jazdy - nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 japierdole no chyba XDDDDDDDDDD przcież to sie w pale nie mieści ;> ide o flache że 3tysie bez wybuchu nei ma szans :Pale dobra juz chyba wybiore tę drztke.. bo WRf to pewnie podobne koszty jak yzf czy crf.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Jak wybuch to około 5 tysia na remont. Ja u siebie w 450 wydałem 2,5 tys. w tym sezonie a mało co porobiłem. Wrf koszty remontu podobne ale dużo dłużej po tym remoncie przejeździ. Ogólnie to nie tylko za silnik się płaci, komplet łożysk zawieszenia w zamiennikach to z 600zł. Dobrze ci radzę nie masz kasy to nie pakuj się w takie sprzęty. Edytowane 14 Lipca 2014 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Wiesz możliwe ze dałeś mi złota rade, no to pierdziele pojezdze jeszcze na drzcie, a kiedyś jk juz będę miał więcej kasy kupie jakiś inny sprzet. Bo drz to nie są tak wielkie koszty prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nie znam się na drz ale jak się nic nieplanowanego nie sypnie to podobno tylko się leje i jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No właśnie tak samo słyszałem, po za tym dużo czytałem opinii. No i poeobono za silne nie jest, ale daje rade w terenie i wcale może nie będzie tak źle. A takie pytanie ile to może spalać? Da rade tym w długie trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi