Narky Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 SiemaMam takie pytanie odnosnie odpalania Hondy. Gdy motoor jest zimny po nocy odpala od 1 kopniaka. Dzisiaj np. odpalil i sie jakby zadlawil i mi zgasl. Kope, kope nic sie nie dzieje, wykrecam swiece, swieca sucha. Paliwo oczywicie bylo. Kapnalem troche przez dziure na swiece do cylindra, wkrecilem swiece, odpalil. Po zagrzaniu nie mam takich problemow. Tylko jak jest zimny. Jet jakis sposob by wpompowac paliwo do cylindra bez odkrecania swiecy ? ;D Chodzi mi glownie o gaznik. PS ; Ssanie nic nie dawalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) SiemaMam takie pytanie odnosnie odpalania Hondy. Gdy motoor jest zimny po nocy odpala od 1 kopniaka. Dzisiaj np. odpalil i sie jakby zadlawil i mi zgasl. Kope, kope nic sie nie dzieje, wykrecam swiece, swieca sucha. Paliwo oczywicie bylo. Kapnalem troche przez dziure na swiece do cylindra, wkrecilem swiece, odpalil. Po zagrzaniu nie mam takich problemow. Tylko jak jest zimny. Jet jakis sposob by wpompowac paliwo do cylindra bez odkrecania swiecy ? ;D Chodzi mi glownie o gaznik. PS ; Ssanie nic nie dawalo. Tak,odpowiednie sprężanie zrobi to za Ciebie Edytowane 7 Lipca 2014 przez zikowski Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi