Bergen Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Hej,Chciałbym kupić wyświetlacz biegu do swojego motocykla. Z tego co wiem, większość dostępnych modeli na rynku tak na prawdę "domyśla" się biegu przeliczając prędkość obrotową silnika i prędkość pojazdu. Tymczasem Hayabusa (nawet pierwsza, bez takiego wyświetlacza) podaje do panelu zegarów informację o wrzuconym biegu. Zatem, czy istnieje na rynku wyświetlacz dedykowany do pierwszego modelu tego motocykla, który nie bazuje na wróżeniu z prędkości, tylko odczytuje sygnał z wiązki?A z wyświetlaczy "przeliczających" prędkość na bieg, który Waszym zdaniem byłby najlepszy? Podziękował za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Cześć Z tego co wiem to chyba wszystkie działają podobnie. Różnice między nimi są jednak w montażu. Są takie, które działają na zasadzie "plug&play". Wpinasz je pomiędzy istniejące kostki i działają. Nie wiem jednak, czy do pierwszej Hayki taki jest. Np firma PZ Racing takie robi. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi