kubaz Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 kupilem simsona jakies 3tyg. temu no i sie zepsuł mianowicie zapala dobrze ale jak dodaje gazu to się strasznie muli i nieraz strzela w tłumikczysćiłem gażnik zapłon dobrze ustawiony no i nie wiem co moglo się popsuć może ktoś kiedyś miał już taki problem i mi pomoże bo ja chyba sam go nie urochomię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Mam tak samo ale tylko jak go zapalam po nocy albo paru godzinnym postoju. Zawsze czekam około 2 minut aż się jako tako nagrzeje i zaczynam jechać. Jeśli dalej muli to się zatrzymuje i czekam, a jeśli nie muli to jade dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ale on ciągle nie chce wchodzic na obroty nawet jak silnik sie nagrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 To nie wiem co to może być. Ale ja bym się pobawił jeszcze zapłonem nawet jeśli mówisz, że jest dobrze ustawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Sprawdz ustawienie gaźnika. Napisz jaki masz model gaźnika, to napisze ci jak go ustawic, bo to zapewne to. Mozesz jeszcze wymienic kondensator, bo objaw wskazuje też na niego.Aha i napisz jak czysciles ten gaźnik Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 model gaznika to 16n1-11 czyscilem go sprezonym powietrzem a dzisiaj wpadl mi do glowy szatanski pomysl :twisted: zdjelem plywaki i zaczol dobrze chodzic tylko wylewalo sie paliwo to normalne chyba i teraz juz napewno wiem ze te wszystkie objawy spowodowane byly przez zle dobrany poziom paliwa ale nie wiem jak prawidlowo powinien byc dobrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 model gaznika to 16n1-11 czyscilem go sprezonym powietrzem a dzisiaj wpadl mi do glowy szatanski pomysl :twisted: zdjelem plywaki i zaczol dobrze chodzic tylko wylewalo sie paliwo to normalne chyba i teraz juz napewno wiem ze te wszystkie objawy spowodowane byly przez zle dobrany poziom paliwa ale nie wiem jak prawidlowo powinien byc dobrany Nie masz ksiazki jeżdze motorowerem simson? w niej masz schemat z wymiarami Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi