art Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Glosujcie !!! Zobaczymy jakie beda wyniki?! O czyms zapomnialem - przypomnijcie!! PS moze przykleic ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ja ze tak powiem jezdzilem (w czasie przeszlym ETZ 250), bo juz sprzedalem.Porzadna maszyna, z klasa i historia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Jeżdże MZ ES 250 z 1959r. czyli popularną jaskólką, jak dla mnie motocykl bajka (jak na te lata :lol: ) i nigdy ale to nigdy jej nie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2004 MZ RT 125 po szczeguły (jak by ktoś nie wiedział jak to wygląda i z czym to się je :buttrock: zapraszam na www.rt125.uzo.pl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Karwacki Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2004 BIALA - jezdze jak nie naprawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Inna... ETZ 250 Enduro/Supermoto -rama: CZ 516 Cross, lekko przerobiona-zawieszenia: CZ-silnik: ETZ 250, przerobiony uklad ssacy: zawor membranowy wbudowany w kartery, gaznik Dell'Orto uklad wydechowy: wlasna konstrukcja, liczony, z regulowana przegroda-kola: CZ/MZ (zamiennie)-zbiornik, siedzenie, blotniki: CZ-owiewka przednia: zywica+mata szklana-lampa przednia: KTM-lampa tylna: WSK-przerywacz kierunkowskazow: Fiat 126 p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Masz gdzies zdjecia tego cuda? P.S No i o to codzilo zebyscie glosowali to dostaniemy jakies obiektywne wyniki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Witam!Masz gdzies zdjecia tego cuda?Jedno jest tutaj:http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pi....php?pic_id=841Teraz troche inaczej wyglada. pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Ja śmigam na czerwonej 150 ;) super jazda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sitek15 Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 no ja jeżdże po trochu: 150, 251, 250 ;) tzn rama i bak orginalnie była od 150 silnik od 251 a hamulec przedni (bębnowy :? ) i kilka elememntów min. błotniki od 250 czyli taki składak ( nawet w papierach ma składak wpisane ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 ja ujeżdżąm Mz 251, ale narazie są same problemy, zobaczymy po remoncie ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 13 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 ja ujeżdżąm Mz 251, ale narazie są same problemy, zobaczymy po remoncie u mnie bylo tak samo ale powoli dochodze do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Ja śmigam na srebrnej 251 i mam do niej ogromny sentyment!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 witam wspaniała mz ts 250/1 - 1979 , narazie zrobilem nią ok 24 tys km, ostatnio mam lekkie problemy z ta maszyna ale to głównie moje zaniedbania w dbaniu o maszyne - np gaźnik trzeba wymienić, to samo z obiema zębatkami i łańcuchem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 nikt wiecej nie glosuje ???? no dawac dawac za kolegow bez internetu tez mozna :smile2: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi