SAAAID_EX1190 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 21-26 czerwca 2014 z garazu podziemnego we Wroclawiu skradziono mi motocykl: - KTM 1190 ADVENTURE- nr rej. DW 373S- VIN: VBKV19408DM994752- kolor czarno-pomaranczowy- przebieg okolo 10 000 km- wyposazenie charakterystyczne: przednia szyba podwyzszana ciemna, halogeny boczne, kufer centralny KTM, uchwyt na navi oryginalny KTM TEMU, KTO GO ZA..BAL ZYCZE JAK NAJGORZEJ!!!! ZA INFO NA TEMAT MOTORU I MIEJSCA JEGO POBYTU LUB ZWROT OFERUJE 10 000 ZL. INFO NA DANE: +48 506 422 881, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAAAID_EX1190 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Motocykl sie znalazl!!! Popecam zamkeszczanie info o kradzieżach w necie. Moj znalazl sie po tygodnii. Policja nwet palcem nie kiwnela. Inny motocyklista dal mi cynk i chwala mu za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 No sowitą nagrodę zaoferowałeś . A co ze złodziejem? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 A może jakieś info kto zajumał, jak i szersze opisanie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) I ten disc lock nie pomógł ? z podziemnego garażu to totalne sk@rwysyństwo... lawetą podjechali czy jakiś się trafił taki co dopalił na krótko ? Edytowane 25 Lipca 2014 przez mostasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ZA INFO NA TEMAT MOTORU I MIEJSCA JEGO POBYTU LUB ZWROT OFERUJE 10 000 ZL. Nie zdziwiłbym się jakby to złodziej sam siebie zgłosił podając miejsce lokalizacji motocykla a na sprawcę wskazał Pana Kowalskiego. Mimo wszystko najważniejsze, że KTM wrócił do właściciela ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirus12 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Mam nadzieję że sprawca został pojęty przez naszą wielce pomocna policję.Gratuluję odzyskania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi