MrsMarthy Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Najgorszy rekord jaki słyszałam. Bynajmniej nie widzę powodu do chwalenia się. Nikt z nas nie jest święty co chodzi o przekraczanie prędkości. Ale 188km/h w mieście nie uważam za powód do dumy.A raczej jest to świadectwo czystej głupoty pani "rekordzistki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A co za problem. Ja pow. 200 latałem po mieście za młodu pewnie jak większość z tego forum. Przecież chodzi zapewne o drogę obwodnicową, wjazdową itp. bez skrzyżowań kolizyjnych i przejść dla pieszych. A wy już sobie wyobrażacie, że na wąskiej drodze osiedlowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Standardowe dokańczanie niedopowiedzianej historii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdiiaga Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Popieram, nie ma się czym chwalić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi