dud Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 no w końcu wypadało by go (charta) zarejstrować po 2 latach ........ ;)i mam co do tego pytanie. bo będe musiał zrobić przegląd motoroweru... i jak ten przegląd będzie wyglądał ?? zobaczą tylko czy są światła i tyle czy np. wynik przeglądu będzie niepomyślny bo chamulce zamiast zatrzymać moto na 10 metrach zatrzymało go na 11? i znowu będzie go czekał przegląd po wcześniejszym naprawieniu usterki? mogą wycofać moto za byle bubel?? z góry dzięki za odp pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 oj przegląd taki wygląda bardzo różnie, u mnie to byłoi spisanie numerów silnika i ramy,oraz danych z książki, po którą musiałem wracać do domu :/nawet nie odpalałem, a koleś nie patrzył czy mam lusterko czy sygnał. nie mówie już o sprawdzeniu hamulców. generalnie mógłbym tam zarejestrować np. Yamahe 125, jeśli bym przyniósł coś o Yamahsze 50... ot takie coś.dodam że nic nie smarowałem ;) ale możesz trafić na jakiegoś upierdliwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 napewno spojza ci na oponki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Będą patrzeć czy masz wszystkie szprychy czy nie ma luzów swiatełka lusterka i czy nr sie zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 na pewno spojzy na numery, pozniej powinien spojzec na opony, dalej na swiatla (stopu wlacznie), moze sprawdzic hamulce chociaz ja nie mialem sprawdzanych i teoretycznie moze tez sprawdzic zadymienie (w co watpie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 U mnie na przegladzie to bylo cos takiego: podjechalem z kolega na simie, zsiedlismy, gosc podszedl popatrzyl czy sie zgadzaja numery silinki i ramy, potem sie spytal o kierunki czy dzialaja i good bye. Poszedl do komputerka dal mi kwitek i do kasy =]]]] Ale moze byc roznie, najlepiej zeby wszystko dzialalo =]Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 będzie działać ;) pamiętam jak to sie jeździło po mieście bez świateł,lusterka,przedniego chamulca, z sypniętą skrzynią biegów (łatwiej trafić szóstkę w totku niż na luz lub czasami był sam luz albo nie było jedynki lub była tylko dwójka i wszelkie inne kombinacje....)oraz innymi usterkami..... ;) ;) :P ale teraz będzie igiełka ;) pozdro dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi