Enduurowiec Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam!Czy mógłby mi ktoś doradzić ile kosztuje dołożenie dodatkowych 2 biegów do skrzyni sx?Prosiłbym o opinie,o to jaki jest tego minus i ogólne wypowiedzenie się w tym temacie,bo jestem ciekawy czy to ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 SX ma ogólnie całkiem inne prze łożenia. Rozumiem ze chodzi o 4t bo one mają 4 biegi. To nie jest raczej kwestia "dołożenia" tylko wymiany całości. Ale pewny nie jestem. Myślę że obydwa wałki z zębatkami + ta tulejka sterująca. Nowe części to koszt podejrzewam ok 2000zł więc jak coś to używek trzeba by szukać. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi